A SKIN79 BB krém tesztelése - a legjobb bőrápoló a pattanásos bőrre

Gyógyítás és nem elrejtés

A krém teljesen úgy működik, mint egy alapozó, de mégis átlátszó és olyan hatást kelt, mintha nem viselnék semmit. Ezenkívül a legtöbb alapozóval szemben, melyek csak elrejtik a nagy piros duzzanatokat, ez a krém gyógyítja is a pattanásaidat. A BB krémnek köszönhetően ma már sokkal kevésbé látszanak az acneim és egyre kevesebb pattanás jelenik meg rajtam.

Nincs probléma a problémás bőrrel

E krém összetevőinek köszönhetően egyaránt alkalmas a tinédzsereknek és a felnőtteknek is, mert minden bőrproblát kiválóan lehet vele kezelni.

arckrem-bb-krem

Kontrollálja a faggyútermelést: A SKIN79 BB krém ellenőrzés alá veszi a faggyútermelést, így megakadályozza a pórusok eltömődését és így a pattanások kialakulását is. Ha rendszeresen használjuk a BB krémet, akkor nemcsak a pattanások és a hegek tűnnek el, de nem is fejlődnek ki újak.

Keratin-kontroll: Megakadályozza a keratin túltermelődését, mely az acne kialakulásért felelős. A papaya kivonatnak köszönhetően a BB krém blokkolja a keratin dugókat a pórusokban, melyek az acne-t okozzák. 

Véd a leégés ellen: meggátolja, hogy az Uv sugarak a bőrbe jussanak.

"Nekem csodát tett az arcommal. próbáld ki te is, és meglátod, hogy milyen értékes is ez a krém. Beáta, 29"

"Azóta vannak problémáim a bőrömmel, mióta elértem a pubertáskort. Nemcsak az akne jelent meg a bőrömön, hanem alkalmanként pattanások is, hogy emlékeztessenek arra a szörnyű időszakra, mikor még tinédzser voltam. Őszintén: eléggé frusztrált vagyok a bőröm állapota miatt és irigykedem azokra a nőkre, akik fejüket felszegve képesek végigsétálni az utcán, csillogó bőrrel mosolyogva a világra. Régen csak álom volt, hogy nekem is olyan gyönyörű bőröm legyen, mint nekik. Most a SKIN79 The Prestige BB Cream nevű készítménnyel azt veszem észre, hogy ez az álom valósággá válik, noha nem azonnal, de igen, most már látom ezt a jövőben. Krisztina, 33"

BB krémek ITT

PURITO Cica Clearing BBkrém SPF38/ PA+++ #27 30ml

PURITO Cica Clearing BB krém SPF38/ PA+++ #27 30ml

Homok-bézs. Természetes fedést és egészséges ragyogást adó BB krém, a bőr saját védőrétegét erősítő centella-kivonatokkal. Védelmet nyújt az UV sugárzástól, mentes az illóolajoktól és más vitatott összetevőktől, így az érzékeny bőr számára is tökéletes megjelenést biztosíthatsz vele.

Ár: 4400 Ft
Megnézem

PURITO Cica Clearing BBkrém SPF38/ PA+++ #23 30ml

PURITO Cica Clearing BB krém SPF38/ PA+++ #23 30ml

Natúr-bézs. Természetes fedést és egészséges ragyogást adó BB krém, a bőr saját védőrétegét erősítő centella-kivonatokkal. Védelmet nyújt az UV sugárzástól, mentes az illóolajoktól és más vitatott összetevőktől, így az érzékeny bőr számára is tökéletes megjelenést biztosíthatsz vele.

Ár: 4995 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!