Mi az a BB krém?

Mi a BB krém?

A BB a blemish balm vagy a beauty balm angol kifejezések rövidítése. Az előbbi hibabalzsamot, az utóbbi szép balzsamot jelent. Ezt a krémet eredetileg Németországban fejlesztették ki, ahol a lézeres kezelések utáni hegek eltüntetésére használták. Innen ered tehát a név: eltünteti a hibákat és széppé varázsolja az arcot. A BB krém őrülete gyorsan eljutott Ázsiába is, ahol a koreai hírességek e termékekkel tették még vonzóbbá az arcukat. A BB krém, mely egyszerre ápol és takar, egy alapozó, naptej, hidratáló és bőrjavító egy termékben - tulajdonképpen ez a készítmény olyan, mint egy fényvédő faktorral ellátott hidratáló bőralapozó. Ez a termék igen egyedülálló Ázsiában, ahol számos tanulmány igazolta, hogy egy átlagos női bőrápolás hét lépését helyettesíthetjük egyetlen krémmel.

arckrem

Hogyan juthatok hozzá?

Ázsiában számos márka - Lancome, Estée Lauder, Bobbi Brown és Maybelline, többek között - készít saját BB krémet. Ezenkívül vannak más, kevésbé ismert gyártók is. Az Amerikai Egyesült Államokban a Sephora két új darabot dobott a piacra: a Dr. Jart-ot és a Bosciat. Magyarországon pedig nemrég került forgalomba a Garnier BB kréme, melyet mr bármelyik dorgéria polcán megtalálunk. Ha pedig eredeti koreai termékre vágyunk, akkor érdemes megkeresnünk az egyes bioboltokat vagy azok weboldalait, hogy hozzájuthassunk eme egyedülálló és különleges termékhez. Érdemes olyan bioboltban keresgélnünk, ahol van ingyenes kipróbálási lehetőség is, hiszen így mielőtt megvennénk a terméket, már szembesülhetünk csodás hatásaival.

Megéri kipróbálni?

Ha szeretnél egy egylépéses terméket és rá is szánsz némi pénzt, akkor bizony megéri kipróbálni ezeket a termékeket. Először kérj egy kis mintát vagy próbáld ki helyben, mielőtt megvásárolnád, hogy megbizonyosodj, hogy az a szín passzol a bőrödhöz.

BB krémek ITT

PURITO Cica Clearing BBkrém SPF38/ PA+++ #27 30ml

PURITO Cica Clearing BB krém SPF38/ PA+++ #27 30ml

Homok-bézs. Természetes fedést és egészséges ragyogást adó BB krém, a bőr saját védőrétegét erősítő centella-kivonatokkal. Védelmet nyújt az UV sugárzástól, mentes az illóolajoktól és más vitatott összetevőktől, így az érzékeny bőr számára is tökéletes megjelenést biztosíthatsz vele.

Ár: 4400 Ft
Megnézem

PURITO Cica Clearing BBkrém SPF38/ PA+++ #23 30ml

PURITO Cica Clearing BB krém SPF38/ PA+++ #23 30ml

Natúr-bézs. Természetes fedést és egészséges ragyogást adó BB krém, a bőr saját védőrétegét erősítő centella-kivonatokkal. Védelmet nyújt az UV sugárzástól, mentes az illóolajoktól és más vitatott összetevőktől, így az érzékeny bőr számára is tökéletes megjelenést biztosíthatsz vele.

Ár: 4995 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!